Politica de returnare

  1. Cumpărătorul are dreptul legal (recunoscut de OUG 34/2014) de a se retrage din Contractul încheiat cu Vânzătorul, într-un termen de 14 zile de la data recepţionării produselor comandate. Pentru exercitarea acestui drept de „răzgândire” nu este necesară prezentarea niciunei justificări a deciziei de retragere din Contract.  
  1. Acest drept poate fi exercitat astfel:  
  1. Fie printr-o declaraţie expresă și neechivocă, transmisă prin email la adresa [email protected] în termenul de 14 zile (calendaristice) de la momentul recepţiei produselor achiziţionate, cu indicarea clară a numărului comenzii şi a datelor Cumpărătorului. 
  1. Fie prin completarea și trimiterea online a Formularului de retur, disponibil aici. 
  1. Tot într-un termen de 14 zile, calculat de la data la care a fost transmisă decizia de retragere, produsele vizate trebuie returnate către Vânzător, la adresa din Sat Poiana Mare, Comuna Poiana Mare, Strada General Magereanu, nr. 132, jud. Dolj, în starea în care acestea se aflau la momentul recepţionării produselor, ambalate corespunzător pentru a evita deteriorarea pe durata transportului. Cheltuielile pentru transportul acestora (prin curier) vor fi suportate exclusiv de către Cumpărător. Pentru estimarea contravalorii costurilor de transport, care încep de la suma de 25 lei, recomandăm luarea în considerare a politicii de prețuri a transportatorului ales (taxă fixă, taxă/kg, taxă extra rețea etc.). 
  1. În acelaşi termen de 14 zile, calculat de la transmiterea deciziei de retragere, Vânzătorul va rambursa Cumpărătorului contravaloarea produselor returnate, în aceeaşi modalitate de plată precum cea de la plasarea Comenzii. 
  1. Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate. 
  1. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (produse deteriorate etc.), Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a solicita/percepe o taxă pentru readucerea produsului returnat în starea inițială. 
  1. Refuz de retur: Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit dacă a fost desigilat, dacă prezintă modificări fizice, tăieturi, zgârieturi, etc. Orice semn de uzură existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit. 
  1. Coletele care nu vor îndeplini condițiile mai sus menționate, vor fi refuzate. În cazul returnării unui produs care nu se află în aceeași stare în care a fost livrat, Vânzătorul va considera returul nevalid și va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului.