Comanda si plata produselor

 1. Clienţii MYCO pot efectua comenzi pe site-ul https://50lei.ro/ prin adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate expres.  
 1. Pe acest website, plata produselor comandate se poate realiza utilizând următoarele modalităţi: plata ramburs și plata online prin card bancar. Plata online prin card bancar se realizează prin procesatorul de plăţi PlatiOnline. 
 1. Dacă aţi ales metoda de plată online prin card bancar este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.  
 1. Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de enităţile care asigură tranzacţiilor online acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic. 
 1. “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment dat, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele electronice Visa şi/sau MasterCard. 
 1. Pentru plăţile prin card bancar nu se va percepe niciun comision. 
 1. În cazul plăţilor online, Vânzătorul nu este şi în niciun caz nu poate fi ţinut responsabil pentru vreun cost suplimentar suportat de Client, incluzând, dar nefiind limitat la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru suportarea acestor costuri suplimentare aparţine exclusiv Clientului. 
 1. Vă aducem la cunoştinţă faptul că simpla adăugare a unui produs în coşul de cumpărături nu atrage în mod automat şi înregistrarea comenzii. Comanda va fi înregistrată doar după parcurgerea tuturor paşilor necesari, înregistrarea fiind confirmată la momentul recepţionării de client a email-ului de confirmare, care conţine toate informaţiile, detaliile şi specificaţiile produselor adăugate în coş, dar şi costurile totale (incluzând costurile de livrare, accesorii etc.). 
 1. De asemenea, vă aducem la cunoştinţă faptul că MYCO va confirma comanda/va livra produsele utilizând exclusiv informaţiile introduse de către Client la momentul plasării comenzii. În acest sens, vă solicităm să acordaţi o atenţie deosebită la momentul completării informaţiilor referitoare la comandă în paşii premergători finalizării acesteia. 
 1. MYCO va transmite Clientului documentele fiscale aferente Comenzii doar în format electronic la adresa de e-mail furnizată de către client. 
 1. Tranzacţiile sunt securizate la un nivel ridicat, astfel încât plata se va realiza în cele mai sigure condiţii. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorilor de plăți. Siguranța informațiilor este garantată de faptul că procesatorii de plăți nu stochează datele confidențiale ale cardului, ci le trimit criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel, informațiile clienților sunt în siguranță.