Informații despre livrare

  1. Livrarea produselor comandate pe https://50lei.ro/ se face prin intermediul firmelor de curierat Sameday și Fan Courier. Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este cuprins între 2 și 3 zile lucrătoare, termen calculat de la data confirmării Comenzii de către Vânzător. 
  1. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a majora timpul necesar pentru livrarea produselor în situația în care se vor ivi situații speciale, caz în care, Clientului i se va aduce la cunostință noul termen de livrare al produselor. 
  1. În situaţia în care transportul produselor vândute se realizează de către Vânzător, fie prin societatea de curierat aleasă de Vânzător, fie prin persoane împuternicite, responsabilitatea şi riscurile sunt suportate de transportator, după caz.  
  1. Pentru mai multe informații privind răspunderea pe perioada transportului și riscurile asociate comenzilor, poate fi consultată politica firmelor de curierat disponibile aici2. Costurile estimate pentru livrare sunt corespondente grilelor de tarifare practicate de firma de curierat, începând cu 25 lei, la care se pot adăuga alte costuri, în funcție de politica transportatorului indicat.